
Συσκευές & Αξεσουάρ
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces30 g
-
water1200 g
-
vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
basmati rice200 g
-
green asparagus500 - 700 g
-
extra virgin olive oil40 g
Lemon sabayon sauce
-
egg yolks4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice10 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
403 kcal /
1685 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
41 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegetarian chilli
1ωρ. 5 λεπτ.
Curried lentils and steamed pumpkin
1ωρ. 15 λεπτ.
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1ωρ. 15 λεπτ.
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 λεπτ.
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1ωρ. 40 λεπτ.
Paneer tikka pizza
2ωρ.
Vegetarian cassoulet with pulses
40 λεπτ.
Nut bolognese
35 λεπτ.
Eggs in Falafel coating with yoghurt sauce
Καμία βαθμολογία
Red lentil and carrot patties with schug sauce
Καμία βαθμολογία
Stuffed vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.
Cauliflower cheese
55 λεπτ.