
Συσκευές & Αξεσουάρ
Moroccan filled bread rolls (Batbout)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
8 pieces
Υλικά
Dough
-
water300 g
-
fresh yeast15 g
-
plain flour500 g
-
salt15 g
-
turmeric powder2 tsp
-
fresh coriander roughly chopped30 g
-
fresh mint leaves only30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only30 g
Spiced meat filling
-
onions cut into quarters100 g
-
fresh coriander roughly chopped30 g
-
fresh mint leaves only30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only30 g
-
yellow peppers cut into pieces50 g
-
red peppers cut into pieces50 g
-
beef mince300 g
-
salt adjust to taste2 pinches
-
freshly ground black pepper adjust to taste2 pinches
-
ground turmeric2 tsp
-
ground cumin1 pinch
Assembly
-
olive oil for oiling hands and for frying
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
510 kcal /
2134 kJ
Πρωτεΐνη
17 g
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
51 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Explore Morocco
10 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIDB2024
2 Std.
Steamed wholemeal bread
2 Std.
Steamed bread rolls
2 Std. 10 Min
Hedgehog chocolate buns
2 Std. 30 Min
Piggy buns
2 Std.
Layered bread
2 Std. 30 Min
Spelt bread
1 Std. 45 Min
Rustic bread
2 Std.
Rustic bread
2 Std.
Brioche
8 Std.
Gruyerè and black olive breads (Olivettes)
1 Std. 40 Min
Millet flour bread
2 Std. 35 Min