
Συσκευές & Αξεσουάρ
Layered bread
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
10 portions
Υλικά
Dough
-
water540 g
-
fresh yeast20 g
-
flour560 g
-
sugar½ tsp
-
butter cut in pieces30 g
-
salt2 tsp
-
citric acid1 tsp
Basil pesto
-
Parmesan cheese cut in pieces80 g
-
pine nuts25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves40 g
-
extra virgin olive oil75 g
-
salt1 tsp
Assembly
-
olives black or green, cut in rings50 g
-
sun-dried tomatoes cut in slices50 g
-
flour for dusting
-
olives to make eyes and mouth
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
0.4 mg
Πρωτεΐνη
10.6 g
Θερμίδες
1534.4 kJ /
366.5 kcal
Λιπαρά
15.1 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.2 g
Υδατάνθρακες
47.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Hands in the dough!
5 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνQuiche Lorraine
50min.
Pull apart bread with eggs and sun-dried tomatoes
1hod. 30min.
Hornazo
Žádné hodnocení
Savory tart with tuna, eggs and capers
1hod.
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1hod.
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1hod. 45min.
Gluten-free mini pizzas
2hod.
Pizza rolls
1hod. 45min.
Cheese crackers
2hod. 30min.
Pizza Margherita
2hod. 10min.
Aubergine papeton with tomato coulis
2hod.
Provençal tart
1hod. 15min.