Συσκευές & Αξεσουάρ
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Shortcrust pastry
-
wheat flour300 g
-
unsalted butter soft, cut in pieces160 g
-
salt½ tsp
-
water50 g
Filling
-
garlic cloves2
-
shallots cut in halves2
-
parsley leaves only10 sprigs
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
egg yolks2
-
sausage meat200 g
-
potatoes cut in slices (0.5 cm)400 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
14.7 g
Θερμίδες
2327.3 kJ /
557.3 kcal
Λιπαρά
33.3 g
Φυτικές ίνες
4 g
Υδατάνθρακες
48.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
French Tradition on your Table
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSmoked Salmon and Vegetable Egg Muffins
Brak ocen
Tuna empanada
1 godz. 20 min
Pull apart bread with eggs and sun-dried tomatoes
1 godz. 30 min
Hornazo
Brak ocen
Savory tart with tuna, eggs and capers
1 godz.
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 godz.
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1 godz. 45 min
Gluten-free mini pizzas
2 godz.
Layered bread
2 godz. 30 min
Cheese crackers
2 godz. 30 min
Aubergine papeton with tomato coulis
2 godz.
Provençal tart
1 godz. 15 min