
Συσκευές & Αξεσουάρ
Provençal tart
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Shortcrust pastry
-
wheat flour plus extra for dusting250 g
-
butter, salted cut in pieces, plus extra for greasing125 g
-
water10 g
-
salt1 tsp
-
egg1
-
herbes de Provence, dried½ tsp
-
ground Espelette pepper1 pinch
Filling
-
aubergines300 g
-
courgettes150 g
-
carrots100 g
-
red pepper100 g
-
mustard50 g
-
green olives, pitted100 g
-
egg1
-
milk60 g
-
single cream70 g
-
salt4 pinches
-
ground pepper2 pinches
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
407 kcal /
1704 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
26 g
Υδατάνθρακες
35 g
Φυτικές ίνες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Provence on your table
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom pie
1ωρ. 40 λεπτ.
Tuna empanada
1ωρ. 20 λεπτ.
Pull apart bread with eggs and sun-dried tomatoes
1ωρ. 30 λεπτ.
Hornazo
Καμία βαθμολογία
Savory tart with tuna, eggs and capers
1ωρ.
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1ωρ.
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1ωρ. 45 λεπτ.
Gluten-free mini pizzas
2ωρ.
Layered bread
2ωρ. 30 λεπτ.
Pizza rolls
1ωρ. 45 λεπτ.
Cheese crackers
2ωρ. 30 λεπτ.
Aubergine papeton with tomato coulis
2ωρ.