
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free mini pizzas
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 pieces
Υλικά
Dough
-
water650 g
-
fresh yeast crumbled40 g
-
sugar1 tsp
-
gluten-free flour (see tip), plus extra for dusting700 g
-
rapeseed oil80 g
-
salt1 tsp
-
citric acid1 tsp
Pizza Toppings
-
tomato sauce300 g
-
courgette cut in slices1
-
black olives, pitted cut in slices5 - 6
-
red peppers (small), cut in strips2
-
sweetcorn kernels, canned3 tbsp
-
carrot cut in slices or triangles1
-
small mozzarella balls cut in half100 g
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
355.2 kcal /
1486.1 kJ
Πρωτεΐνη
11.2 g
Λιπαρά
13.1 g
Υδατάνθρακες
54.7 g
Φυτικές ίνες
8.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
0.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Hands in the dough!
5 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPizza Margherita
2 godz. 10 min
Tuna empanada
1 godz. 20 min
Mushroom pie
1 godz. 40 min
Pull apart bread with eggs and sun-dried tomatoes
1 godz. 30 min
Hornazo
Brak ocen
Savory tart with tuna, eggs and capers
1 godz.
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 godz.
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1 godz. 45 min
Layered bread
2 godz. 30 min
Pizza rolls
1 godz. 45 min
Cheese crackers
2 godz. 30 min
Quiche Lorraine
50 min