Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free mini pizzas
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 pieces
Υλικά
Dough
-
water650 g
-
fresh yeast crumbled40 g
-
sugar1 tsp
-
gluten-free flour (see tip), plus extra for dusting700 g
-
rapeseed oil80 g
-
salt1 tsp
-
30 g lemon juicecitric acid1 tsp
Pizza Toppings
-
tomato sauce300 g
-
courgette cut in slices1
-
black olives, pitted cut in slices5 - 6
-
red peppers (small), cut in strips2
-
sweetcorn kernels, canned3 tbsp
-
carrot cut in slices or triangles1
-
small mozzarella balls cut in half100 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
0.3 mg
Πρωτεΐνη
11.2 g
Θερμίδες
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Λιπαρά
13.1 g
Φυτικές ίνες
8.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
54.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Hands in the dough!
5 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna empanada
1h 20min
Pull apart bread with eggs and sun-dried tomatoes
1h 30min
Hornazo
Pas d’évaluation
Savory tart with tuna, eggs and capers
1h
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1h 45min
Layered bread
2h 30min
Cheese crackers
2h 30min
Aubergine papeton with tomato coulis
2h
Provençal tart
1h 15min
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
50min
Duck, apricot and pine nut pastilla.
50min