Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free mini pizzas
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 pieces
Υλικά
Dough
-
water650 g
-
fresh yeast crumbled40 g
-
sugar1 tsp
-
gluten-free flour (see tip), plus extra for dusting700 g
-
rapeseed oil80 g
-
salt1 tsp
-
30 g lemon juicecitric acid1 tsp
Pizza Toppings
-
tomato sauce300 g
-
courgette cut in slices1
-
black olives, pitted cut in slices5 - 6
-
red peppers (small), cut in strips2
-
sweetcorn kernels, canned3 tbsp
-
carrot cut in slices or triangles1
-
small mozzarella balls cut in half100 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
0.3 mg
Πρωτεΐνη
11.2 g
Θερμίδες
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Λιπαρά
13.1 g
Φυτικές ίνες
8.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
54.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Hands in the dough!
5 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSmoked Salmon and Vegetable Egg Muffins
Keine Bewertungen
Tuna empanada
1 Std. 20 Min
Pull apart bread with eggs and sun-dried tomatoes
1 Std. 30 Min
Hornazo
Keine Bewertungen
Savory tart with tuna, eggs and capers
1 Std.
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 Std.
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1 Std. 45 Min
Layered bread
2 Std. 30 Min
Cheese crackers
2 Std. 30 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Aubergine papeton with tomato coulis
2 Std.
Provençal tart
1 Std. 15 Min