
Συσκευές & Αξεσουάρ
Savory tart with tuna, eggs and capers
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 pieces
Υλικά
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold2
-
water to fill to 1 l mark
Tart
-
butter cold, in pieces, plus extra for greasing125 g
-
flour plus extra for dusting250 g
-
egg (53-63 g)1
-
water2 tbsp
-
salt1 tsp
Topping
-
canned tuna, in brine or water drained350 g
-
white wine vinegar2 tbsp
-
lemon juice freshly squeezed30 g
-
egg yolk1
-
anchovy fillets, in oil drained3
-
olive oil10 g
-
honey10 g
-
ground black pepper1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
rocket salad30 g
-
cherry tomatoes100 g
-
capers, pickled drained20 g
-
red onions cut in rings (1 mm)50 g
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
318.4 kcal /
1332 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
16.9 g
Υδατάνθρακες
26.9 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Νάτριο
337.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Easy Easter
14 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom pie
1ωρ. 40 λεπτ.
Tuna empanada
1ωρ. 20 λεπτ.
Pull apart bread with eggs and sun-dried tomatoes
1ωρ. 30 λεπτ.
Hornazo
Καμία βαθμολογία
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1ωρ.
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1ωρ. 45 λεπτ.
Gluten-free mini pizzas
2ωρ.
Layered bread
2ωρ. 30 λεπτ.
Pizza rolls
1ωρ. 45 λεπτ.
Cheese crackers
2ωρ. 30 λεπτ.
Aubergine papeton with tomato coulis
2ωρ.
Provençal tart
1ωρ. 15 λεπτ.