Συσκευές & Αξεσουάρ
Savory tart with tuna, eggs and capers
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 pieces
Υλικά
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold2
-
water to fill to 1 l mark
Tart
-
butter cold, in pieces, plus extra for greasing125 g
-
flour plus extra for dusting250 g
-
egg (53-63 g)1
-
water2 tbsp
-
salt1 tsp
Topping
-
canned tuna, in brine or water drained350 g
-
white wine vinegar2 tbsp
-
lemon juice freshly squeezed30 g
-
egg yolk1
-
anchovy fillets, in oil drained3
-
olive oil10 g
-
honey10 g
-
ground black pepper1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
rocket salad30 g
-
cherry tomatoes100 g
-
capers, pickled drained20 g
-
red onions cut in rings (1 mm)50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
337.6 mg
Πρωτεΐνη
15 g
Θερμίδες
1332 kJ /
318.4 kcal
Λιπαρά
16.9 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
26.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Easy Easter
14 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna empanada
1 h 20 min
Pull apart bread with eggs and sun-dried tomatoes
1 h 30 min
Hornazo
No ratings
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 h
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1 h 45 min
Gluten-free mini pizzas
2 h
Layered bread
2 h 30 min
Cheese crackers
2 h 30 min
Aubergine papeton with tomato coulis
2 h
Provençal tart
1 h 15 min
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
50 min
Duck, apricot and pine nut pastilla.
50 min