Συσκευές & Αξεσουάρ
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
30 slices
Υλικά
Wholegrain Easter bread
-
fresh dill (approx. 20 g), leaves only1 bunch
-
red onions halved, plus extra for garnish, cut in rings100 g
-
milk300 g
-
honey15 g
-
fresh yeast crumbled20 g
-
wholemeal flour plus extra for dusting560 g
-
egg (53-63 g)1
-
butter cut in pieces50 g
-
salt2 tsp
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold4
-
water to fill to 1 l mark
Assembly
-
egg yolk beaten, for brushing1
-
salad leaves mixed100 g
-
smoked trout fillets cut in pieces150 g
-
lemon juice freshly squeezed30 g
-
black pepper, freshly ground
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
120.7 mg
Πρωτεΐνη
5.1 g
Θερμίδες
444.3 kJ /
106.2 kcal
Λιπαρά
3.3 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Υδατάνθρακες
15.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Easy Easter
14 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna empanada
1h 20min
Pull apart bread with eggs and sun-dried tomatoes
1h 30min
Hornazo
Nessuna valutazione
Savory tart with tuna, eggs and capers
1h
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Gluten-free mini pizzas
2h
Layered bread
2h 30min
Cheese crackers
2h 30min
Aubergine papeton with tomato coulis
2h
Provençal tart
1h 15min
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
50min
Duck, apricot and pine nut pastilla.
50min