
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free focaccia bread
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
12 portions
Υλικά
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling20 g
-
blanched almonds55 g
-
cornflour (starch)220 g
-
gluten-free plain white flour mix110 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
sugar2 tsp
-
xanthan gum (optional)2 tsp
-
fine salt2 tsp
-
water310 - 350 g
-
fresh rosemary needles only1 sprig
-
coarse salt1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
151.5 kcal /
633.8 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
4.4 g
Υδατάνθρακες
24.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Gluten-free Baking
10 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBread rolls with parmesan and rosemary
Καμία βαθμολογία
IDB2024
2ωρ.
Steamed wholemeal bread
2ωρ.
Steamed bread rolls
2ωρ. 10 λεπτ.
Hedgehog chocolate buns
2ωρ. 30 λεπτ.
Piggy buns
2ωρ.
Layered bread
2ωρ. 30 λεπτ.
Spelt bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Rustic bread
2ωρ.
Rustic bread
2ωρ.
Brioche
8ωρ.
Gruyerè and black olive breads (Olivettes)
1ωρ. 40 λεπτ.