
Συσκευές & Αξεσουάρ
Millet flour bread
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
12 slices
Υλικά
-
millet grains100 g
-
buckwheat grains100 g
-
water330 g
-
fresh yeast25 g
-
sugar1 tsp
-
gluten-free bread flour250 g
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil10 g
-
sesame seeds1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
6.5 g
Θερμίδες
1247 kJ /
298 kcal
Λιπαρά
6.7 g
Φυτικές ίνες
4.7 g
Υδατάνθρακες
56.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Gluten-free Baking
10 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMilk bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Focaccia with onions
2ωρ.
Bread rolls with parmesan and rosemary
Καμία βαθμολογία
IDB2024
2ωρ.
Steamed wholemeal bread
2ωρ.
Pretzels
1ωρ.
Steamed bread rolls
2ωρ. 10 λεπτ.
Hedgehog chocolate buns
2ωρ. 30 λεπτ.
Piggy buns
2ωρ.
Layered bread
2ωρ. 30 λεπτ.
Spelt bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Rustic bread
2ωρ.