Συσκευές & Αξεσουάρ
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
parsley leaves washed and dried4 - 5 sprigs
-
Parmesan cheese (προαιρετικό πεδίο) or other cheese20 g
-
garlic clove (προαιρετικό πεδίο)1
-
onion cut into pieces (3-4 cm)20 g
-
celery stalks cut into pieces (3-4 cm)80 g
-
carrot cut into pieces (3-4 cm)40 g
-
fresh basil washed and dried3 - 5 leaves
-
extra virgin olive oil30 g
-
eggs2
-
salt1 level tsp
-
chopped tomatoes, canned or fresh400 g
-
water100 g
-
2 slice cheeseham, cooked (προαιρετικό πεδίο)1 slice
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
24.5 g
Θερμίδες
2704 kJ /
646 kcal
Λιπαρά
23.8 g
Υδατάνθρακες
89 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Mediterranean Cuisine
67 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPizza with red pepper sauce, spinach and eggs
1ωρ. 45 λεπτ.
Cauliflower cheese
55 λεπτ.
Vegetarian chilli
1ωρ. 5 λεπτ.
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1ωρ. 15 λεπτ.
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 λεπτ.
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1ωρ.
Paneer tikka pizza
2ωρ.
Eggs in Falafel coating with yoghurt sauce
Καμία βαθμολογία
Red lentil and carrot patties with schug sauce
20 λεπτ.
Potato cakes
45 λεπτ.
Paella with kidney beans
55 λεπτ.
Jacket potato mice
1ωρ. 15 λεπτ.