Συσκευές & Αξεσουάρ
Peshwari naan
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Dough
-
vegetable oil plus extra for greasing2 tbsp
-
water190 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baker's flour450 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
Greek-style natural yoghurt90 g
Filling
-
blanched almonds100 g
-
brown sugar3 tsp
-
raisins3 tsp
-
desiccated coconut plus extra for sprinkling (optional)1 ¼ tbsp
-
pouring (whipping) cream20 g
-
ghee melted, for brushing (see Tips)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
387.8 mg
Πρωτεΐνη
13.9 g
Θερμίδες
2296.8 kJ /
546.8 kcal
Λιπαρά
27.5 g
Φυτικές ίνες
4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.1 g
Υδατάνθρακες
59.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoti
2 Std.
Basic bread rolls
45 Min
Kashmiri garlic naan
1 Std. 50 Min
Vegemite® and cheese scrolls
1 Std. 35 Min
Hamburger rolls
2 Std. 20 Min
Cheese and bacon rolls
2 Std.
Steamed bread rolls
2 Std. 10 Min
Mini herb and garlic pull apart bread
1 Std. 35 Min
Herb and garlic pull-apart bread
1 Std. 35 Min
Aussie damper
45 Min
Hot dog rolls
3 Std. 30 Min
Masala bread rolls
1 Std. 15 Min