Συσκευές & Αξεσουάρ
Peshwari naan
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Dough
-
vegetable oil plus extra for greasing2 tbsp
-
water190 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baker's flour450 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
Greek-style natural yoghurt90 g
Filling
-
blanched almonds100 g
-
brown sugar3 tsp
-
raisins3 tsp
-
desiccated coconut plus extra for sprinkling (optional)1 ¼ tbsp
-
pouring (whipping) cream20 g
-
ghee melted, for brushing (see Tips)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
387.8 mg
Πρωτεΐνη
13.9 g
Θερμίδες
2296.8 kJ /
546.8 kcal
Λιπαρά
27.5 g
Φυτικές ίνες
4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.1 g
Υδατάνθρακες
59.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRye sourdough loaf
18 Std. 20 Min
Pull-apart pizza sun
1 Std. 30 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.
Spiced fruit loaf
2 Std. 30 Min
Panettone
34 Std. 25 Min
Tandoori chicken pizza
1 Std. 30 Min
Tiger rolls
2 Std. 50 Min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Low carb burger buns (Skinnymixers)
50 Min
Hot dog rolls
3 Std. 30 Min
Buckwheat and almond slider buns
1 Std. 15 Min
Three cheese spinach scrolls
2 Std. 15 Min