
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot and Kale Pizza
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 portions
Υλικά
Dough
-
water200 g
-
olive oil35 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
maize flour150 g
-
strong white bread flour150 g
-
strong wholemeal bread flour100 g
-
fine sea salt1 tsp
Topping
-
hazelnuts50 g
-
cooked beetroot cut in pieces250 g
-
olive oil30 g
-
lemon juice only (approx. 15 g)½
-
garlic cloves2
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground cumin or to taste2 pinches
-
kale tough stalks removed then roughly chopped100 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
grated mozzarella200 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
858 kcal /
3590 kJ
Πρωτεΐνη
33 g
Λιπαρά
46 g
Υδατάνθρακες
77 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The Modern Vegetarian
60 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite Bread
3ωρ.
Tomato Basil Chicken Quiche
1ωρ.
Sausage Rolls
1ωρ. 10 λεπτ.
Quick Bread Rolls
45 λεπτ.
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1ωρ.
Cheese Scones
20 λεπτ.
Seeded Protein Crackers
30 λεπτ.
Pizza Margherita
2ωρ. 10 λεπτ.
Cheesy Garlic Breadsticks
1ωρ. 30 λεπτ.
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1ωρ. 5 λεπτ.
Salt Cod Fritters
45 λεπτ.
Savoury Flapjacks
45 λεπτ.