
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot and Kale Pizza
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 portions
Υλικά
Dough
-
water200 g
-
olive oil35 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
maize flour150 g
-
strong white bread flour150 g
-
strong wholemeal bread flour100 g
-
fine sea salt1 tsp
Topping
-
hazelnuts50 g
-
cooked beetroot cut in pieces250 g
-
olive oil30 g
-
lemon juice only (approx. 15 g)½
-
garlic cloves2
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground cumin or to taste2 pinches
-
kale tough stalks removed then roughly chopped100 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
grated mozzarella200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
858 kcal /
3590 kJ
Πρωτεΐνη
33 g
Λιπαρά
46 g
Υδατάνθρακες
77 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The Modern Vegetarian
60 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνYorkshire Pudding
1ωρ.
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1ωρ. 20 λεπτ.
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1ωρ.
Crusty Spelt Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Savoury Flapjacks
45 λεπτ.
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
2ωρ.
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 λεπτ.
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 λεπτ.
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1ωρ. 30 λεπτ.
Four Cheese Pizza
2ωρ. 35 λεπτ.
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
45 λεπτ.
Argentinian Chicken Empanadas
3ωρ. 40 λεπτ.