 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
老妈蹄花
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 7ωρ. 40 λεπτ.
              
              
                
                8 人份
              
            Υλικά
- 
          猪蹄 约700~800克,提前汆水沥干2 个
- 
          水1100 克
- 
          姜 切片10 克
- 
          米酒20 克
- 
          陈皮5 片
- 
          白芸豆 泡发至少6小时,泡发后去皮100 克
- 
          盐2 茶匙
蘸料
- 
          生抽2 汤匙
- 
          辣椒油1 茶匙
- 
          醋1 茶匙
- 
          葱 切葱花1 支
- 
          芝麻 熟的1 小撮
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        26.2 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1387 kJ  / 
                        331 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        20.3 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.6 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        9.7 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        辣味中国
                        70 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    