
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta mit Gorgonzola-Kürbis-Sauce
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl30 g
-
Hokkaido-Kürbis in Würfeln (2 cm)400 g
-
Wasser500 g
-
Milch200 g
-
Salz½ TL
-
Nudeln Sorte Casarecce300 g
-
Gorgonzola in Stücken125 g
-
Pfeffer2 Prisen
-
Basilikum12 Blätter
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
684 mg
Πρωτεΐνη
19 g
Θερμίδες
2257 kJ /
540 kcal
Λιπαρά
19 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
73 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ESSEN & TRINKEN 2/2016
48 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMöhren-Wirsing-Lasagne
2h
Tomaten-Paprika-Omelett nach Menemen-Art - Menemen Omleti
30min
Mini-Asia-Rollen
1h 10min
Pilz-Lasagne
2h 30min
Germknödel mit Mohnfüllung
1h 30min
Kürbisravioli mit Salbei-Walnuss-Öl
1h 15min
Japchae
50min
Veganer-Kürbis-Flammkuchen
55min
Kürbisrisotto mit Spinat und Pecannüssen
35min
Salat mit Kroketten
1h 10min
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1h 10min
Vegetarische Maultaschen
1h