Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)

Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)

4.5 840 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • rote Zwiebel (ca. 80 g), halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    20 g
  • rote Paprika (ca. 150 g), gewürfelt (1,5 cm)
    1
  • grüne Paprika (ca. 150 g), gewürfelt (1,5 cm)
    1
  • weiße Bohnen (Abtropfgew. à 240 g), abgetropft
    2 Dosen
  • stückige Tomaten (à 400 g)
    2 Dosen
  • Tomatenmark
    50 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Wasser
    80 g
  • Bohnenkraut, getrocknet (προαιρετικό πεδίο)
    1 TL
  • Basilikumblätter, frisch in Streifen
    2 EL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • brauner Zucker
    ½ - 1 TL
  • Oliven, schwarz, entsteint (προαιρετικό πεδίο)
    80 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 277 kcal / 1166 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 33 g
Φυτικές ίνες 16.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων