
Συσκευές & Αξεσουάρ
Linguine with salmon and herbs
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water1200 g
-
salt2 tsp
-
linguine pasta320 g
-
extra virgin olive oil plus 1 tablespoon extra60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh chives cut into halves4
-
eschalot (approx. 40 g)1
-
lemon juice to taste20 - 40 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
smoked salmon cut into pieces200 g
-
pickled capers drained (optional)1 tbsp
-
ground black pepper to taste
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
548.8 kcal /
2305.3 kJ
Πρωτεΐνη
22.1 g
Λιπαρά
25.7 g
Υδατάνθρακες
55.5 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.2 g
Νάτριο
1702.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Budget friendly pasta
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy tomato and feta pasta
35min
All-in-one chicken congee
35min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Mushroom and bacon pasta
30min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Creamy miso mushroom udon
45min
Ravioli with zucchini sauce
35min
Japanese ramen noodle soup
1h 50min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min