
Συσκευές & Αξεσουάρ
Linguine with salmon and herbs
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water1200 g
-
salt2 tsp
-
linguine pasta320 g
-
extra virgin olive oil plus 1 tablespoon extra60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh chives cut into halves4
-
eschalot (approx. 40 g)1
-
lemon juice to taste20 - 40 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
smoked salmon cut into pieces200 g
-
pickled capers drained (optional)1 tbsp
-
ground black pepper to taste
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
548.8 kcal /
2305.3 kJ
Πρωτεΐνη
22.1 g
Λιπαρά
25.7 g
Υδατάνθρακες
55.5 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.2 g
Νάτριο
1702.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Budget friendly pasta
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlack bean spaghetti bolognese (gut health)
45min
Chicken Caesar pasta salad
55min
South African yellow rice
20min
Mushroom and bacon pasta
30min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1u. 15min
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40min
Korean chicken cheese tteokbokki
Geen beoordelingen
Soba noodles
1u.
Japanese ramen noodles
1u.
Dumpling wrappers
1u.
Chinese egg noodles
1u.
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min