Six-layer cake

Six-layer cake

3.0 28 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 45 λεπτ.
24 portions

Υλικά

White chocolate ganache
  • pouring (whipping) cream
    330 g
  • white chocolate broken into pieces
    900 g
Cakes
  • unsalted butter cut into pieces and softened, plus extra for greasing
    300 g
  • plain flour
    1020 g
  • white sugar
    810 g
  • baking powder
    3 tbsp
  • salt
    3 pinch
  • full cream milk
    750 g
  • natural vanilla extract
    3 tsp
  • eggs
    6
Buttercream icing
  • icing sugar (see Tips)
    500 g
  • unsalted butter cut into pieces and softened
    240 g
  • boiling water
    1 tbsp
  • natural vanilla extract
    1 tsp

Διατροφή ανά 1 portions

Θερμίδες 811.6 kcal / 3408.8 kJ
Πρωτεΐνη 10.5 g
Λιπαρά 39 g
Υδατάνθρακες 109 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 24.3 g
Νάτριο 244.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων