
Συσκευές & Αξεσουάρ
Six-layer cake
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 45 λεπτ.
24 portions
Υλικά
White chocolate ganache
-
pouring (whipping) cream330 g
-
white chocolate broken into pieces900 g
Cakes
-
unsalted butter cut into pieces and softened, plus extra for greasing300 g
-
plain flour1020 g
-
white sugar810 g
-
baking powder3 tbsp
-
salt3 pinch
-
full cream milk750 g
-
natural vanilla extract3 tsp
-
eggs6
Buttercream icing
-
icing sugar (see Tips)500 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened240 g
-
boiling water1 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
811.6 kcal /
3408.8 kJ
Πρωτεΐνη
10.5 g
Λιπαρά
39 g
Υδατάνθρακες
109 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
24.3 g
Νάτριο
244.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Hip Hip... Hooray!
85 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBasic muffin mix
30 Min
Pistachio and lemon curd cake
1 Std. 15 Min
Soft cinnamon doughnuts
50 Min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4 Std. 5 Min
ANZAC slice
1 Std. 40 Min
Orange sponge cake
1 Std.
Salted caramel and chocolate cake
1 Std. 45 Min
Chocolate pecan pie
1 Std. 55 Min
Chocolate volcanos
55 Min
Cheesecake with meringue topping
3 Std. 30 Min
Decadent dark chocolate brownies
2 Std. 15 Min
Gin and tonic drizzle cake
1 Std.