
Συσκευές & Αξεσουάρ
Giant doughnuts
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
24 portions
Υλικά
Doughnuts
-
oil spray for greasing
-
raw sugar280 g
-
grapeseed oil240 g
-
plain flour480 g
-
baking powder30 g
-
salt¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
full cream milk480 g
-
eggs4
Buttercream icing
-
icing sugar (see Tips)250 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened125 g
-
boiling water2 tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
Glacé icing
-
icing sugar (see Tips)400 g
-
boiling water55 - 60 g
-
natural food colouring of choice
Assembly
-
lollies of choice, for decorating
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
376 kcal /
1579.3 kJ
Πρωτεΐνη
4.1 g
Λιπαρά
16.5 g
Υδατάνθρακες
54.9 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.7 g
Νάτριο
131.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Hip Hip... Hooray!
85 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrioche hot cross buns
2ωρ. 30 λεπτ.
Hot cross buns
1ωρ. 40 λεπτ.
Tsoureki (Greek Easter bread)
2ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free hot cross buns
3ωρ. 25 λεπτ.
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate hot cross buns
2ωρ. 40 λεπτ.
Apple and cinnamon hot cross buns
2ωρ. 20 λεπτ.
Dani Valent's Basque cheesecake
2ωρ. 10 λεπτ.
Yoyo slice
2ωρ. 30 λεπτ.
Quinoa choc-chip biscuits
35 λεπτ.
Chocolate Basque cheesecake
2ωρ.
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1ωρ.