Συσκευές & Αξεσουάρ
Carrot, Orange and Ginger Soup
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm), to taste15 - 25 g
-
orange thin peelings of skin only½
-
onions quartered225 g
-
carrots cut in pieces480 g
-
unsalted butter35 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water700 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 - 2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
1.7 g
Θερμίδες
608 kJ /
145 kcal
Λιπαρά
8.2 g
Υδατάνθρακες
16.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Oranges
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChorizo and Butternut Squash Soup
30 Min
Jewish Chicken Soup
50 Min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40 Min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 Std.
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 Min
Versatile Smooth Soup
45 Min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 Min
Detoxifying Thai Soup
25 Min
Raw Beetroot Soup
5 Min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 Min
Cullen Skink
45 Min