Velouté de potiron aux saint-jacques

Velouté de potiron aux saint-jacques

4.6 114 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 800 g de chair de potiron coupée en morceaux
  • 40 g d'échalotes coupées en deux
  • 200 g de carottes coupées en tronçons
  • 5 g de gingembre frais
  • 500 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 6 noix de saint-jacques avec corail
  • 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 3 pincées de sel (προαιρετικό πεδίο) à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre noir moulu (προαιρετικό πεδίο) à ajuster en fonction des goûts
  • 20 g de beurre demi-sel
  • 1 pincée de sel (προαιρετικό πεδίο) à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre noir moulu (προαιρετικό πεδίο) à ajuster en fonction des goûts
  • 6 feuilles de persil frais

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 171 kcal / 713 kJ
Πρωτεΐνη 6.8 g
Λιπαρά 10.8 g
Υδατάνθρακες 10 g
Φυτικές ίνες 4.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων