Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT

Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT

4.5 71 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 60 g d'échalotes coupée en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 10 g d'huile d'olive
  • 25 g de chorizo coupé en morceaux
  • 200 g de petits pois frais éboutés (avec les cosse)
  • 500 g de bouillon de volaille
  • 50 g de mascarpone
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de piment d'Espelette

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 236 kcal / 980.5 kJ
Πρωτεΐνη 6.8 g
Λιπαρά 18.2 g
Υδατάνθρακες 7.2 g
Φυτικές ίνες 3.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων