Bohnenauflauf mit Dukkha-Kruste und Limettenjoghurt

Bohnenauflauf mit Dukkha-Kruste und Limettenjoghurt

4.4 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Dukkha-Kruste
  • Haferflocken
    40 g
  • Haselnüsse
    25 g
  • Sesamsamen
    25 g
  • Koriander, gemahlen
    2 Msp.
  • Kreuzkümmel, gemahlen
    2 Msp.
  • bunte Pfefferkörner nach Geschmack
    ¼ - ½ TL
  • Salz
    ¼ TL
  • Butter
    20 g
  • Hartkäse (z.B. Bergkäse), in Stücken
    50 g
Bohnenauflauf und Fertigstellung
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Bohnenkraut, getrocknet
    1 TL
  • Majoran, getrocknet
    1 TL
  • Salz
    1 ¾ TL
  • Knoblauchzehen halbiert
    2
  • Äpfel in Stücken
    80 g
  • Pastinakenwurzeln in Stücken
    200 g
  • Karotten in Stücken
    200 g
  • Hokkaidokürbisfleisch in Stücken
    350 g
  • Öl
    10 g
  • Käferbohnen gekocht oder aus der Dose, abgetropft
    250 g
  • Haferflocken
    30 g
  • Wasser
    300 g
  • Limettensaft
    2 ½ EL
  • Limettenschale, gerieben
    2 ½ EL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ¼ TL
  • Kurkuma, gemahlen
    ¼ TL
  • Joghurt
    300 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 493 kcal / 2063 kJ
Πρωτεΐνη 18 g
Λιπαρά 27 g
Υδατάνθρακες 42 g
Φυτικές ίνες 18.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων