
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fondue malinowe z biszkoptami
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
6 porcji
Υλικά
-
250 g malin, świeżych
-
1 łyżka cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
200 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
110 g sera mascarpone
-
20 g likieru kokosowego
-
20 g skrobi kukurydzianej
-
biszkopty do podania
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
97.8 mg
Πρωτεΐνη
3.8 g
Θερμίδες
1232 kJ /
294.5 kcal
Λιπαρά
17.4 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
31.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

FONDUE
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOwoce pod kruszonką z kremem angielskim
1h 10min
Dżem z jabłek i winogron
45min
Krem czekoladowy z daktylami (daktylla)
1h 10min
Twarożek orzechowy z miodem
10min
Krem kokosowo-czekoladowy
15min
Truskawkowy sos winegret
5min
Pasta pistacjowa (100%)
20min
Spiralizowane gruszki na kremie czekoladowym (TM5)
30min
Krem pistacjowy do tortów
6h 15min
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7h