Συσκευές & Αξεσουάρ
Fondue malinowe z biszkoptami
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
6 porcji
Υλικά
-
250 g malin, mrożonych, uprzednio rozmrożonych250 g malin, świeżych
-
2 łyżki cukru wanilinowego1 łyżka cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
200 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
110 g sera mascarpone
-
20 g likieru kokosowego
-
20 g skrobi kukurydzianej
-
biszkopty do podania
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
97.8 mg
Πρωτεΐνη
3.8 g
Θερμίδες
1232 kJ /
294.5 kcal
Λιπαρά
17.4 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
31.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
FONDUE
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTruskawkowy sos winegret
5 min
Pasta pistacjowa (100%)
20 min
Owoce pod kruszonką z kremem angielskim
1 h 10 min
Krem pistacjowy do tortów
6 h 15 min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 h
Pikantny dżem chili
35 min
Krem klementynkowy (clementine curd)
30 min
Budyń z syropem klonowym
20 min
Dżem truskawkowy z czarnym bzem
35 min
Chutney z czerwonej cebuli i jeżyn
6 h 50 min
Syrop waniliowy
30 min