
Συσκευές & Αξεσουάρ
Erdäpfel-Nuss-Ecken
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
10 Portionen
Υλικά
-
Erdäpfel, mehlig in Schale am Vortag gekocht250 g
-
Haselnüsse60 g
-
Walnusshälften60 g
-
Butter kalt, in Stücken250 g
-
Weizenmehl, glatt etwas mehr für die Arbeitsfläche250 g
-
Salz2 TL
-
Thymian, getrocknet2 TL
-
Ei verquirlt1
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
373 kcal /
1560 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
29 g
Υδατάνθρακες
24 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Erdäpfel Beilagen
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Kartoffel Beilagen
10 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurry-Mango-Sauce zum Grillen (vegan)
10 Min
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2 Std.
Kimchi
120 Std.
Frühlings-Kartoffelsalat
3 Std. 30 Min
Kartoffelklöße
25 Std.
Glasierte Möhren
45 Min
Gebackene Bohnen
1 Std. 25 Min
Kartoffelsalat mit Mayonnaise und Eiern
1 Std. 30 Min
BBQ Kartoffeln
55 Min
Honig-Senf-Spareribs
4 Std. 20 Min
Bunter Zaziki-Kartoffelsalat
1 Std.
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45 Min