
Συσκευές & Αξεσουάρ
Aligot mit Speck und Frühlingszwiebeln
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Emmentaler in Stücken200 g
-
Wasser500 g
-
Kartoffeln, mehligkochend in Stücken700 g
-
Knoblauchzehen3
-
Speckwürfel125 g
-
Crème fraîche200 g
-
Butter weich, in Stücken70 g
-
Salz½ - 1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Muskat¼ TL
-
Frühlingszwiebeln in Ringen½ Bund
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
352 kcal /
1474 kJ
Πρωτεΐνη
12 g
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
15 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 2/2021
43 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurry-Mango-Sauce zum Grillen (vegan)
10 λεπτ.
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2ωρ.
Kimchi
120ωρ.
Frühlings-Kartoffelsalat
3ωρ. 30 λεπτ.
Kartoffelklöße
25ωρ.
Glasierte Möhren
45 λεπτ.
Kartoffelsalat mit Mayonnaise und Eiern
1ωρ. 30 λεπτ.
BBQ Kartoffeln
55 λεπτ.
Honig-Senf-Spareribs
4ωρ. 20 λεπτ.
Bunter Zaziki-Kartoffelsalat
1ωρ.
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45 λεπτ.
Auberginenpüree
1ωρ. 30 λεπτ.