Aligot mit Speck und Frühlingszwiebeln

Aligot mit Speck und Frühlingszwiebeln

4.3 312 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 Portionen

Υλικά

  • Emmentaler in Stücken
    200 g
  • Wasser
    500 g
  • Kartoffeln, mehligkochend in Stücken
    700 g
  • Knoblauchzehen
    3
  • Speckwürfel
    125 g
  • Crème fraîche
    200 g
  • Butter weich, in Stücken
    70 g
  • Salz
    ½ - 1 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Muskat
    ¼ TL
  • Frühlingszwiebeln in Ringen
    ½ Bund

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 352 kcal / 1474 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 27 g
Υδατάνθρακες 15 g
Φυτικές ίνες 1.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων