
Συσκευές & Αξεσουάρ
Aligot mit Speck und Frühlingszwiebeln
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Emmentaler in Stücken200 g
-
Wasser500 g
-
Kartoffeln, mehligkochend in Stücken700 g
-
Knoblauchzehen3
-
Speckwürfel125 g
-
Crème fraîche200 g
-
Butter weich, in Stücken70 g
-
Salz½ - 1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Muskat¼ TL
-
Frühlingszwiebeln in Ringen½ Bund
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
12 g
Θερμίδες
1474 kJ /
352 kcal
Λιπαρά
27 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Υδατάνθρακες
15 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 2/2021
43 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBöhmische Knödel
1ωρ. 30 λεπτ.
Serviettenknödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Ratatouille à la Remy
1ωρ. 30 λεπτ.
Erdäpfelknödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Röstpaprikasauce auf Vorrat
50 λεπτ.
Orientalisches Ofengemüse
1ωρ. 40 λεπτ.
Curry-Orangen-Pute
2ωρ. 20 λεπτ.
Spätzle
30 λεπτ.
Karotten-Linsen-Püree mit Mandelsplitter
25 λεπτ.
Käsekartoffeln vom Backblech
1ωρ. 20 λεπτ.
Kürbisgemüse mit Speck
30 λεπτ.
Gemüsespaghetti mit Sesam-Erdnuss-Sauce
40 λεπτ.