
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Kartoffeln, mehligkochend in Scheiben (5 mm)800 g
-
Salz zum Würzen
-
Milch120 g
-
Sahne180 g
-
Öl zum Braten
-
Forellenfilets, mit Haut (à ca. 180 g)4
-
Pfeffer zum Würzen
-
Butter in Stücken40 g
-
Muskat1 - 2 Prisen
-
Trüffelöl20 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
676 kcal /
2821 kJ
Πρωτεΐνη
42 g
Λιπαρά
41 g
Υδατάνθρακες
35 g
Φυτικές ίνες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 2/2019
44 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSellerie-Petersilienwurzel-Püree
45 λεπτ.
Rotkohl-Birnen-Slaw mit Koriander
5 λεπτ.
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35 λεπτ.
Omas Semmelknödel
50 λεπτ.
Kartoffelgratin
1ωρ. 10 λεπτ.
Frühlings-Kartoffelsalat
3ωρ. 30 λεπτ.
Blumenkohl-"Couscous"-Salat
10 λεπτ.
Spitzkohl-Paprika-Salat
10 λεπτ.
Radieschen-Rettich-Salat
15 λεπτ.
Kartoffelsalat Ägäis
50 λεπτ.
Serviettenknödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Paradeiskraut
35 λεπτ.