
Συσκευές & Αξεσουάρ
Erdäpfel-Gnocchi
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Wasser1000 g
-
Erdäpfel, mehlig klein und mit Schale500 g
-
Butter in Stücken30 g
-
Salz1 TL
-
Muskat, gemahlen¼ TL
-
Eidotter1
-
Kartoffelstärke etwas mehr für die Arbeitsfläche3 EL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
239 kcal /
1004 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
26 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Erdäpfel Beilagen
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Kartoffel Beilagen
10 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSchnelle cremige Polenta
25 λεπτ.
Marinierte Schwammerl in Öl
48ωρ. 30 λεπτ.
Mediterraner Tomatenreis
40 λεπτ.
Mediterraner Green-Goddess-Salat
40 λεπτ.
Schupfnudeln
2ωρ.
Tomaten-Reis-Bällchen
40 λεπτ.
Linsen-Dinkel-Spätzle
1ωρ.
Waldviertler Knödel
1ωρ.
Safranreis
30 λεπτ.
Böhmische Knödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Pilaw-Reis
40 λεπτ.
Birnen, Bohnen und Speck
45 λεπτ.