雞肉壽喜燒

雞肉壽喜燒

5.0 8 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 奶油
    15 克
  • 洋蔥 切絲
    150 克
  • 柴魚醬油
    200 克
  • 清酒
    80 克
  • 800 克
  • 味醂
    150 克
  • 30 克
  • 帶皮雞腿肉 切粗條狀(約1.5公分)
    500 克
  • 切段(5公分)
    50 克
  • 百頁豆腐 切厚片(約0.5公分)
    100 克
  • 娃娃菜 切段
    100 克
  • 新鮮綜合菇類 去根部、剝散
    200 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Πρωτεΐνη 26.7 g
Θερμίδες 2129 kJ / 577 kcal
Λιπαρά 25.2 g
Φυτικές ίνες 3.1 g
Υδατάνθρακες 45.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων