
Συσκευές & Αξεσουάρ
日式石狩鍋
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油10 克
-
洋蔥 切粗絲100 克
-
新鮮鮭魚肉片 切塊200 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨10 顆
-
昆布1 小片
-
味醂15 克
-
水1000 克
-
紅蘿蔔 去皮、切塊50 克
-
白蘿蔔 去皮、切塊50 克
-
新鮮綜合菇類 去根部、剝散100 克
-
味噌70 克
-
酒釀15 克
-
娃娃菜 切段(約5公分)80 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
160 kcal /
983 kJ
Πρωτεΐνη
15.5 g
Λιπαρά
9.5 g
Υδατάνθρακες
23.6 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

日本媽媽家常菜
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν