日式石狩鍋

日式石狩鍋

3.7 3 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 10 克
  • 洋蔥 切粗絲
    100 克
  • 新鮮鮭魚肉片 切塊
    200 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    10 顆
  • 昆布
    1 小片
  • 味醂
    15 克
  • 1000 克
  • 紅蘿蔔 去皮、切塊
    50 克
  • 白蘿蔔 去皮、切塊
    50 克
  • 新鮮綜合菇類 去根部、剝散
    100 克
  • 味噌
    70 克
  • 酒釀
    15 克
  • 娃娃菜 切段(約5公分)
    80 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Πρωτεΐνη 15.5 g
Θερμίδες 983 kJ / 160 kcal
Λιπαρά 9.5 g
Φυτικές ίνες 2.9 g
Υδατάνθρακες 23.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων