
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Beetroot Gazpacho
-
raw beetroots peeled and cut in pieces300 g
-
potatoes peeled and cut in pieces100 g
-
vegetable stock paste (see Tips)1 Tbsp
-
water500 g
-
cucumber cut in pieces1
-
spring onions trimmed and cut in pieces1 - 2
-
natural yoghurt250 g
-
lemon juice plus extra to taste2 Tbsp
-
water chilled100 g
-
fine sea salt to taste1 pinch
-
ground white pepper to taste1 pinch
Horseradish Créme
-
natural yoghurt100 g
-
creamed horseradish1 - 2 Tbsp
-
fresh chives finely chopped, to serve1 - 1 ½ Tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
150 kcal /
631 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
16 g
Φυτικές ίνες
4.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Soups For All Seasons
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIrish Potato Soup
35 λεπτ.
Prawn And Chicken Laksa
40 λεπτ.
Janek's Chicken Soup
2ωρ.
Vietnamese Beef Pho
1ωρ. 45 λεπτ.
Carrot and Ginger Soup
5 λεπτ.
Reuben's Stew
5 λεπτ.
Ravioli Broth with Beef
30 λεπτ.
Vegan Oyster Mushroom Soup
Καμία βαθμολογία
Salmorejo
10 λεπτ.
Curried Parsnip and Apple Soup
30 λεπτ.
Egusi Stew
1ωρ. 30 λεπτ.
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 λεπτ.