Pappardelle de garbanzos con mejillones (sin gluten)

Pappardelle de garbanzos con mejillones (sin gluten)

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 raciones

Υλικά

Pasta fresca de garbanzos (pappardelle)
  • de harina de garbanzos casera o certificada sin gluten
    150 g
  • de harina sin gluten Adpan® mix repostería (y algo más para trabajar la masa)
    150 g
  • huevos
    3
  • de aceite de oliva virgen extra (προαιρετικό πεδίο)
    1 cucharada
Salsa
  • diente de ajo
    1
  • pimientas de Cayena secas enteras
    1 - 2
    1 trozo de guindilla seca
  • de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para servir)
    40 g
  • de vino blanco seco
    100 g
  • de mejillones frescos limpios
    1000
  • de perejil fresco picado
    1 cucharadita

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 507 kcal / 2120 kJ
Πρωτεΐνη 23.92 g
Λιπαρά 24.39 g
Υδατάνθρακες 52.29 g
Φυτικές ίνες 6.14 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων