Pain sans gluten à la châtaigne

Pain sans gluten à la châtaigne

3.2 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
2 pièce

Υλικά

  • d'eau
    500 g
  • de levain de quinoa type Lev'Quinoa
    3 c. à café
    3 c. à café de levain de sarrasin, type Lev'Sarrasin
  • de levure boulangère fraîche
    10 g
  • de farine de riz
    400 g
  • de farine de châtaigne
    100 g
  • de sel marin
    1 c. à café
  • huile (προαιρετικό πεδίο) pour le moule

Διατροφή ανά 2 pièce

Θερμίδες 1817 kcal / 7682 kJ
Πρωτεΐνη 37 g
Λιπαρά 15 g
Υδατάνθρακες 360 g
Φυτικές ίνες 35 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων