Paradeisergranita mit Sellerie-Gurken-Salat

Paradeisergranita mit Sellerie-Gurken-Salat

4.7 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 50 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Zucker
    20 g
  • Rotwein
    30 g
  • Fleischparadeiser in Stücken
    650 g
  • rote Paprikaschoten in Stücken
    100 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Estragon, getrocknet
    ¼ TL
  • Paprikapulver, rosenscharf
    1 Msp.
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    2 Spritzer
  • weißer Pfeffer, gemahlen
    1 Msp.
  • Stangensellerie in Stücken (ca. 1-2 cm)
    200 g
  • Gurke in Stücken
    100 g
  • frisches Basilikum
    12 - 14 Blättchen
  • Naturjoghurt
    6 EL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 82 kcal / 348 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 13 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων