Συσκευές & Αξεσουάρ
'Eat the rainbow' breakfast bowl
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Dressing
-
tahini60 g
-
garlic cloves2
-
lemon juice2 tbsp
-
fresh mint leaves only3 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
honey (optional)2 tsp
-
salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil100 g
Bowl
-
cauliflower cut into small florets400 g
-
water500 g
-
carrots (approx. 130 g), cut into thin noodles (see Tips)2 - 3
-
asparagus ends trimmed1 bunch
-
ghee for frying (optional)1 - 2 tsp
-
haloumi (optional)8 slices
-
eggs shells thoroughly washed4 - 8
-
fresh flat-leaf parsley cut into pieces2 sprigs
-
fresh mint cut into pieces2 sprigs
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
sesame seeds (see Tips)3 tbsp
-
avocados flesh only, cut into thin slices1 - 2
-
sauerkraut (or other fermented veggies, such as the Fermented beetroot and apple salsa)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
2408.5 mg
Πρωτεΐνη
38.3 g
Θερμίδες
3925.8 kJ /
934.5 kcal
Λιπαρά
78.7 g
Φυτικές ίνες
15.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
17.8 g
Υδατάνθρακες
13.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
'Quirky' Every day
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAmerican-style pancakes
45 Min
Mocha-iced coffee
5 Min
Pikelets
35 Min
Shakshuka
50 Min
Blueberry jam
35 Min
Cranberry and coconut toasted cereal
50 Min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 Std. 25 Min
High Protein Egg Bake
20 Min
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2 Std. 30 Min
Blueberry brioche buns
1 Std. 50 Min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 Min
Pea shakshuka with bacon dust
55 Min