
Συσκευές & Αξεσουάρ
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
olive oil spray for greasing
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
buckwheat groats60 g
-
raw almonds200 g
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
sun-dried tomatoes cut into pieces80 g
-
cottage cheese300 g
-
gluten free baking powder1 ½ tsp
-
water100 g
-
eggs5
-
salt1 tsp
-
prosciutto (approx. 200 g)12 slices
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
289.7 kcal /
1216.8 kJ
Πρωτεΐνη
19.4 g
Λιπαρά
19.8 g
Υδατάνθρακες
7.6 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.6 g
Νάτριο
707.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheese and bacon cob loaf
1ωρ. 20 λεπτ.
Ham and cheese quinoa muffins
1ωρ. 30 λεπτ.
DIY pizza pockets
1ωρ. 50 λεπτ.
Ham and zucchini quiche
1ωρ. 45 λεπτ.
Traditional Kaiser rolls
26ωρ. 35 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Gluten free pizza dough
2ωρ.
Sour cream pastry
25 λεπτ.
Charcoal bao buns
1ωρ. 50 λεπτ.
Nyonya curry chicken bun
2ωρ. 45 λεπτ.
Chile con queso cob loaf
40 λεπτ.
Apple and sage stuffing
10 λεπτ.