Συσκευές & Αξεσουάρ
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
olive oil spray for greasing
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
buckwheat groats60 g
-
raw almonds200 g
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
sun-dried tomatoes cut into pieces80 g
-
cottage cheese300 g
-
gluten free baking powder1 ½ tsp
-
water100 g
-
eggs5
-
salt1 tsp
-
prosciutto (approx. 200 g)12 slices
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
707.2 mg
Πρωτεΐνη
19.4 g
Θερμίδες
1216.8 kJ /
289.7 kcal
Λιπαρά
19.8 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.6 g
Υδατάνθρακες
7.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOlive and fennel grissini
25ωρ. 30 λεπτ.
Party pretzel bites
1ωρ. 20 λεπτ.
Soft Chinese bread rolls
1ωρ. 20 λεπτ.
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2ωρ. 25 λεπτ.
Three cheese pides
1ωρ. 40 λεπτ.
Hidden veg sausage rolls
45 λεπτ.
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 λεπτ.
Ham and cheese quinoa muffins
1ωρ. 30 λεπτ.
Cauliflower flammkuchen
1ωρ.
Rosemary and sea salt crackers
35 λεπτ.
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 λεπτ.
Greek Fava dip
50 λεπτ.