
Συσκευές & Αξεσουάρ
薑味青豆濃湯&萊姆鮭魚佐花椰菜
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
橄欖油80 克
-
醬油50 克
-
紅糖½ 茶匙
-
萊姆 ,取皮屑及汁液1 顆
-
新鮮鮭魚片,去皮 ,去骨(每片約150-180 克)4 片
-
紅蔥頭 ,切塊100 克
-
蒜頭1 粒
-
韭蔥 ,只取蔥白、切塊100 克
-
嫩薑 (προαιρετικό πεδίο) ,去皮20 - 30 克
-
西洋芹 ,切塊100 克
-
冷凍青豆350 克
-
水450 克
-
鹽2 茶匙
-
綠花椰菜,切小朵400 克
-
黑胡椒粉2 小撮
-
鮮奶油 (約含18%脂肪) ,依個人喜好調整50 - 100 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
664 kcal /
2782 kJ
Πρωτεΐνη
46 g
Λιπαρά
43 g
Υδατάνθρακες
19 g
Φυτικές ίνες
9.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

美善品層疊出美味
72 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων海南雞飯和蒸蛋
1ωρ. 20 λεπτ.
干貝炊飯和豬肉蔬菜味噌湯
1ωρ.
韓式大醬湯和芝麻海苔飯糰
Καμία βαθμολογία
艾草雞湯、麻醬秋葵和李子蛋糕
1ωρ. 30 λεπτ.
越式燉蔬菜
Καμία βαθμολογία
蒸巧克杯子蛋糕&初夏水果茶
Καμία βαθμολογία
蔬菜玫瑰蒸餃&番茄蛋花湯
1ωρ. 25 λεπτ.
彩椒太陽蛋&茄汁鯖魚拉麵、肉燥炒雙椒
1ωρ. 20 λεπτ.
午餐肉美乃滋飯&菜頭貢丸湯、香菇炒青花菜
1ωρ. 20 λεπτ.
葡萄乾起司饅頭&蟹肉棒蒸蛋、珍寶米漿
1ωρ. 20 λεπτ.
青蔥煮牛胸腺
Καμία βαθμολογία
蘑菇濃湯佐蒸火雞肉和蔬菜
Καμία βαθμολογία