
Συσκευές & Αξεσουάρ
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
water1200 g
-
vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
basmati rice200 g
-
green asparagus woody ends removed500 - 700 g
-
extra virgin olive oil40 g
Lemon Sabayon Sauce
-
egg yolks4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice10 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
403 kcal /
1685 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
41 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Great Taste On Every Level
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Quinoa Salad
35 min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 godz. 30 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Steamed Tofu
30 min
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
1 godz. 25 min
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Green Goddess Quinoa Salad
40 min