
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
3 portions
Υλικά
-
mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
onions quartered50 g
-
ripe tomatoes (Ø 5-6 cm)1300 g
-
fresh mushrooms (e.g. button, oyster)100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh mint leaves10 - 12
-
fresh parsley leaves only, plus extra for garnishing4 - 5 sprigs
-
white long grain rice75 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
1644 kJ /
392 kcal
Λιπαρά
22 g
Φυτικές ίνες
9.2 g
Υδατάνθρακες
33 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChana Masala
45 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 Std.
Spinach and Butternut Squash Roulade
2 Std.