Συσκευές & Αξεσουάρ
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
3 portions
Υλικά
-
mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
onions quartered50 g
-
ripe tomatoes (Ø 5-6 cm)1300 g
-
fresh mushrooms (e.g. button, oyster)100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
1 tsp dried mintfresh mint leaves10 - 12
-
fresh parsley leaves only, plus extra for garnishing4 - 5 sprigs
-
white long grain rice75 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
1644 kJ /
392 kcal
Λιπαρά
22 g
Φυτικές ίνες
9.2 g
Υδατάνθρακες
33 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGreen Goddess Quinoa Salad
40 min
Cauliflower cheese
55 min
Cauliflower Mac and Cheese
1 godz. 40 min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 godz.
Palak Paneer
45 min
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min
Pudla with Spinach and Paneer
1 godz.
Kale Meat(less) Balls
30 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min