
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
3 portions
Υλικά
-
mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
onions quartered50 g
-
ripe tomatoes (Ø 5-6 cm)1300 g
-
fresh mushrooms (e.g. button, oyster)100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh mint leaves10 - 12
-
fresh parsley leaves only, plus extra for garnishing4 - 5 sprigs
-
white long grain rice75 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
392 kcal /
1644 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
22 g
Υδατάνθρακες
33 g
Φυτικές ίνες
9.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTempeh Bolognaise
30 λεπτ.
Vegan Aubergine Rolls
11ωρ. 15 λεπτ.
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 λεπτ.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Cheeseboard Spaghetti
45 λεπτ.
Tex-Mex Jacket Potatoes
9ωρ. 25 λεπτ.
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2ωρ.
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 λεπτ.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Vegan Spanish Omelette
40 λεπτ.
Tuna and Spring Onion Quiche
2ωρ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.