Vollkornbrot aus dem Varoma

Vollkornbrot aus dem Varoma

4.3 417 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
20 Scheiben

Υλικά

  • Butter zum Einfetten
    1 EL
  • Grieß (Weich- oder Hartweizengrieß) zum Ausstreuen,
    2 EL
    2 EL Haferflocken, oder Leinsamen, zum Ausstreuen
  • Dinkelkörner
    250 g
    250 g Weizenkörner
  • Wasser
    1250 g
  • Zuckerrübensirup (προαιρετικό πεδίο)
    10 g
    10 g Honig
  • frische Hefe
    20 g
    2 TL Trockenhefe, (8 g)
  • Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
    50 g
  • Balsamico, dunkel
    10 g
  • Salz
    1 TL
  • Sonnenblumenkerne
    100 g
    60 - 80 g Kerne, gemischt, (z.B. Kürbiskerne, Leinsamen)

Διατροφή ανά 1 Scheibe

Θερμίδες 98 kcal / 409 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 4 g
Υδατάνθρακες 12 g
Φυτικές ίνες 2.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων