 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
菠菜土豆浓汤配咸味蛋饼
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 45 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
咸味蛋饼
- 
          蛋液4 颗
- 
          全脂牛奶100 克
- 
          盐½ 茶匙
- 
          豆蔻粉1 - 2 小撮
菠菜马铃薯浓汤
- 
          洋葱 切块80 克
- 
          蔬菜油20 克
- 
          块根西芹40 克
- 
          胡萝卜 切块 (2 厘米)100 克
- 
          土豆 去皮切块 (2 厘米)200 - 250 克
- 
          京葱 切片 (1 厘米)80 克
- 
          水800 克
- 
          1 块 (高汤块) 蔬菜高汤块蔬菜高汤酱1 满茶匙
- 
          豆蔻粉¼ 茶匙
- 
          盐1 茶匙
- 
          胡椒粉¼ 茶匙
- 
          250 克 冷冻菠菜叶, ,解冻新鲜菠菜叶250 克
- 
          稀奶油 30%含脂量80 克
- 
          盐 多备一些,调味用
- 
          胡椒粉 多备一些,调味用
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        8 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        797 kJ  / 
                        191 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        12 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.5 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        11 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        蒸滋味,轻松享
                        72 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    