
Συσκευές & Αξεσουάρ
Indian Vegetable Curry
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
coriander seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
cardamom seeds½ tsp
-
mustard seeds½ tsp
-
onions cut in halves100 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)15 g
-
fresh red chilli small, deseeded, cut in pieces1
-
olive oil20 g
-
ground turmeric1 tsp
-
coconut milk400 g
-
water100 g
-
vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
salt2 tsp
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
carrots cut in slices (1 cm)150 g
-
cauliflower cut in florets150 g
-
courgettes cut in slices (1 cm)150 g
-
frozen green peas100 g
-
fresh coriander leaves2 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
395 kcal /
1642 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
36 g
Φυτικές ίνες
6.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The Basic Cookbook 2018
174 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegan Lentil Lasagne
2ωρ. 20 λεπτ.
Chick Pea Curry
35 λεπτ.
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 λεπτ.
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 λεπτ.
Nut Balls with Tomato Sauce
50 λεπτ.
Tarka Dal
9ωρ. 5 λεπτ.
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1ωρ. 5 λεπτ.
Thai Curry Noodles
25 λεπτ.
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 λεπτ.
Garlic and Olive Conchiglie
25 λεπτ.
Star Burgers
20ωρ. 5 λεπτ.
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 λεπτ.