
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tofu stew
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
onions cut in halves150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
tomatoes fresh or tinned150 g
-
vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
white wine to taste50 - 100 g
-
courgettes cut in cubes350 g
-
carrots cut in slices200 g
-
mushrooms cut in slices200 g
-
firm tofu cut in cubes400 g
-
dried basil1 ½ tsp
-
dried oregano1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
14 g
Θερμίδες
756 kJ /
181 kcal
Λιπαρά
9 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Υδατάνθρακες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The Basic Cookbook 2018
174 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChana Masala
45 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 Std.
Spinach and Butternut Squash Roulade
2 Std.