
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil Moussaka
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
red split lentils200 g
-
water500 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)120 g
-
aubergines400 g
-
olive oil50 g
-
onions quartered200 g
-
garlic cloves3
-
pepper green or red, cut in pieces (approx. 150 g)1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
red wine120 g
-
dried oregano1 Tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing40 g
-
milk500 g
-
plain flour40 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
458 kcal /
1917 kJ
Πρωτεΐνη
21 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
33 g
Φυτικές ίνες
7.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChickpea and Tomato Rogan Josh
25 λεπτ.
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 λεπτ.
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 λεπτ.
Quinoa Salad
35 λεπτ.
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1ωρ. 30 λεπτ.
Cape Malay Vegetable Curry
35 λεπτ.
Steamed Tofu
30 λεπτ.
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
1ωρ. 25 λεπτ.
Lentil moussaka
2ωρ. 20 λεπτ.
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 λεπτ.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1ωρ.
Green Goddess Quinoa Salad
40 λεπτ.