
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil Moussaka
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
red split lentils200 g
-
water500 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)120 g
-
aubergines400 g
-
olive oil50 g
-
onions quartered200 g
-
garlic cloves3
-
pepper green or red, cut in pieces (approx. 150 g)1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
red wine120 g
-
dried oregano1 Tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing40 g
-
milk500 g
-
plain flour40 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
458 kcal /
1917 kJ
Πρωτεΐνη
21 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
33 g
Φυτικές ίνες
7.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTempeh Bolognaise
30 λεπτ.
Vegan Aubergine Rolls
11ωρ. 15 λεπτ.
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 λεπτ.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Cheeseboard Spaghetti
45 λεπτ.
Tex-Mex Jacket Potatoes
9ωρ. 25 λεπτ.
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2ωρ.
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 λεπτ.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Vegan Spanish Omelette
40 λεπτ.
Tuna and Spring Onion Quiche
2ωρ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.