Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil Moussaka
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
red split lentils200 g
-
water500 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)120 g
-
aubergines400 g
-
olive oil50 g
-
onions quartered200 g
-
garlic cloves3
-
pepper green or red, cut in pieces (approx. 150 g)1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
red wine120 g
-
dried oregano1 Tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing40 g
-
milk500 g
-
plain flour40 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
21 g
Θερμίδες
1917 kJ /
458 kcal
Λιπαρά
25 g
Φυτικές ίνες
7.3 g
Υδατάνθρακες
33 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSumac-spiced Houmous
5 λεπτ.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 λεπτ.
Festive Nut Roast Wreath
2ωρ.
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 λεπτ.
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2ωρ.
Vegetable Biryani
50 λεπτ.
Mushroom Wellington
2ωρ. 20 λεπτ.
Maple-glazed Carrots
45 λεπτ.
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1ωρ. 5 λεπτ.
Cauliflower cheese
55 λεπτ.
Pudla with Spinach and Paneer
1ωρ.