
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ginger fluff
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
unsalted butter to grease
-
gluten free cornflour120 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
ground ginger2 tsp
-
cocoa powder1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
eggs separated, room temperature4
-
caster sugar160 g
-
golden syrup30 g
-
whipped cream300 g
-
jam of choice4 tbsp
-
icing sugar to dust
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
354.9 kcal /
1484.8 kJ
Πρωτεΐνη
10.1 g
Λιπαρά
14.6 g
Υδατάνθρακες
47 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.1 g
Νάτριο
160.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Retro
15 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrioche hot cross buns
2ωρ. 30 λεπτ.
Hot cross buns
1ωρ. 40 λεπτ.
Tsoureki (Greek Easter bread)
2ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free hot cross buns
3ωρ. 25 λεπτ.
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate hot cross buns
2ωρ. 40 λεπτ.
Apple and cinnamon hot cross buns
2ωρ. 20 λεπτ.
Dani Valent's Basque cheesecake
2ωρ. 10 λεπτ.
Yoyo slice
2ωρ. 30 λεπτ.
Quinoa choc-chip biscuits
35 λεπτ.
Chocolate Basque cheesecake
2ωρ.
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1ωρ.