
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rote-Bete-Schinken-Tarte
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
8 Stücke
Υλικά
Teig
-
Butter kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten120 g
-
Mehl250 g
-
Ei1
-
Salz½ TL
Belag
-
Wasser500 g
-
Rote Bete, roh geschält, in Scheiben (5 mm)350 g
-
Schinkenwürfel geräuchert, mager100 g
Eier-Schmand-Mischung
-
Petersilie abgezupft½ Bund
-
Gouda in Stücken150 g
-
Schmand200 g
-
Eier2
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer¼ TL
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
435 kcal /
1822 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
28 g
Υδατάνθρακες
29 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 10/2017
44 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMediterranes Baguette
15ωρ.
Himbeer-Mascarpone-Torte
3ωρ.
Fußballbrot mit Paprikadip
2ωρ. 30 λεπτ.
Hot Dog Muffin Style
2ωρ.
Käse-Kräcker
1ωρ.
Partyähre
1ωρ. 50 λεπτ.
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2ωρ.
Mediterranes Pane Bianco
2ωρ.
Tomato Rolls
2ωρ. 50 λεπτ.
Monkey Bread
3ωρ.
Glutenfreie Speck-Quiche
1ωρ. 40 λεπτ.
Waldmeister-Erdbeer-Torte
6ωρ. 30 λεπτ.