
Συσκευές & Αξεσουάρ
Avocado-Dip
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
2 Portionen
Υλικά
-
Pfefferminze abgezupft7 Stängel
-
Limette Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 5 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst1
-
Avocado groß, reif, geschält, ohne Kern1
-
Salz4 - 5 Prisen
-
Zucker1 Prise
-
Joghurt, 3,5% Fett150 g
-
Chiliflocken1 - 2 TL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
210 kcal /
881 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
10 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2017
90 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDattel-Speck-Dip
30min
Zwiebelbutter
10min
Aioli à la Axel Henkel
10min
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20min
Mediterraner Dip zum Grillen
15min
Honig-Senf-Dip
10min
Rote Grillsauce für Fleisch und Geflügel
10min
BBQ-Tomaten-Aufstrich
10min
Tomatenbutter
5min
Frischkäse-Paprika-Dip
10min
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10min