
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hirse-Brokkoli-Salat
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen
Υλικά
-
Walnusshälften60 g
-
Olivenöl65 g
-
Schalotte1
-
Hirse250 g
-
Wasser800 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Brokkoli in kleinen, etwa gleich großen Röschen300 g
-
Honig10 g
-
Sherryessig15 g
-
Dijon-Senf10 g
-
Salz¾ TL
-
Cranberrys, getrocknet40 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
556 kcal /
2329 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
30 g
Υδατάνθρακες
57 g
Φυτικές ίνες
5.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 10/2017
44 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAnanas-Lauch-Schichtsalat
8 godz. 30 min
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40 min
Chili-Cheese-Nachos
40 min
Coleslaw
40 min
Pintxo Donosti
5 min
Marinierte Möhren
50 min
Green Goddess Salad
20 min
Nudelsalat
50 min
Vitello Tonnato
24 godz.
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2 godz.
Pesto-Salat
40 min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 godz. 15 min