
Συσκευές & Αξεσουάρ
Linsensalat mit Tomaten und Feta
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
glatte Petersilie abgezupft½ Bund
-
Wasser500 g
-
Salz1 ½ TL
-
Beluga Linsen, getrocknet gewaschen und abgetropft250 g
-
Olivenöl30 g
-
Schalotten2
-
Möhren in Würfeln (5 mm)200 g
-
Sojasauce süß (z.B. von Kikkoman)20 g
-
Pfeffer½ TL
-
Feta zerbröselt200 g
-
Cherry-Tomaten geviertelt200 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
446 kcal /
1866 kJ
Πρωτεΐνη
25 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
33 g
Φυτικές ίνες
13.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 10/2017
44 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPilz-Käse-Nudeln mit Spinat
35 Min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Croûtons
1 Std.
Detox-Salat
10 Min
Kartoffelsalat mit Ei und Edamame
45 Min
Erdnuss-Frischkäse-Kugeln
15 Min
Quinoa-Gemüse-Salat
30 Min
Lachs mit Mozzarella-Mango-Tomaten-Salat
25 Min
Spinatsalat mit Aprikosendressing und Halloumi
15 Min
Sattmacher-Salat
40 Min
Würziger Gemüsetopf
35 Min
Crêpes mit Lachs-Frischkäse-Füllung
1 Std.
Frische Tomatensuppe
30 Min