
Συσκευές & Αξεσουάρ
Glutenfreie Focaccia
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
12 Portionen
Υλικά
-
Mandeln, geschält55 g
-
Maismehl220 g
-
Weissmehl, glutenfrei110 g
-
Trockenhefe2 ½ TL
-
Zucker2 TL
-
Xanthan-Gummi (optional)2 TL
-
Salz, feinkörnig2 TL
-
Wasser310 - 350 g
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten und Beträufeln20 g
-
frischer Rosmarin nur Blätter1 Zweigchen
-
grobkörniges Salz1 TL
-
Olivenöl zum Beträufeln
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
633.8 kJ /
151.5 kcal
Λιπαρά
4.4 g
Υδατάνθρακες
24.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Glutenfrei Backen
10 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKoriander-Naan
1hod. 15min.
Schnelles Brot
1hod. 15min.
Waadtländer Kreuzbrot
13hod. 30min.
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1hod. 30min.
Dinkelbrot
1hod. 30min.
Baguette
3hod. 45min.
Schnelles Zwirbelbrot
40min.
Früchte-Nussbrötli
3hod. 5min.
Brioche
9hod. 30min.
Toastbrot
3hod.
Brezel
1hod. 50min.
Müeslibrötli
2hod.