Glutenfreie Focaccia

Glutenfreie Focaccia

2.6 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
12 Portionen

Υλικά

  • Mandeln, geschält
    55 g
  • Maismehl
    220 g
  • Weissmehl, glutenfrei
    110 g
  • Trockenhefe
    2 ½ TL
  • Zucker
    2 TL
  • Xanthan-Gummi (optional)
    2 TL
  • Salz, feinkörnig
    2 TL
  • Wasser
    310 - 350 g
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten und Beträufeln
    20 g
  • frischer Rosmarin nur Blätter
    1 Zweigchen
  • grobkörniges Salz
    1 TL
  • Olivenöl zum Beträufeln

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 151.5 kcal / 633.8 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 4.4 g
Υδατάνθρακες 24.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων